vineri , iunie 21 2024
Breaking News

Scoala De Soferi Brasov

Curiozitatile elevilor de la scoala de soferi Brasov

Fiecare scoala de soferi Brasov are tot timpul mai multi cursanti care se pregatesc de sustinerea examenului auto. Unii dintre acestia se pregatesc pentru a obtine permisul de conducere pentru categoria B.

Alti cursanti se pregatesc pentru a dobandi permisul de conducere pentru categoria A (pentru motociclete). Altii doresc sa devina soferi profesionisti si sunt inscrisi la cursuri pentru categoriile specifice (C, D, E).

Cei care sunt inscrisi la scoala de soferi pentru a dobandi si alte categorii, avand deja categoria B, stiu procedurile de examinare. In schimb, exista cursanti care abia au ajuns la varsta majoratului si care au diverse curiozitati referitoare la scoala de soferi.

Exista si persoane care au 30 – 40 de ani sau chiar mai mult si care au diverse curiozitati. Despre ce este vorba, si care sunt curiozitatile frecvente ale acestora aflati in continuare.

Intrebari frecvente ale cursantilor de la scoala de soferi Brasov

Asadar, exista multe persoane inscrise la scoala de soferi Brasov care rezolva zi de zi chestionare auto. Una dintre curiozitatile acestora este daca intrebarile chestionarelor pe care le rezolva la scoala sunt aceleasi de la examenul auto.

Ei bine, cu siguranta intrebarile sunt aceleasi. Poate insa sa difere ordinea in care sunt prezentate variantele pentru raspuns, dar intrebarile sunt aceleasi.

Scoala De Soferi BrasovO alta curiozitate a cursantilor este referitoare la sustinerea examenului. Nu putine au fost cazurile in care acestia au promovat cu maxim de puncte examenul teoretic si au cazut examenul practic. Fie nu au acordat prioritate, fie nu au reusit sa parcheze corespunzator, fie din alte motive, nu au promovat examenul.

In aceste conditii isi doresc sa stie daca mai trebuie sa sustina inca odata si proba teoretica. Multi se tem ca datorita emotiilor sa nu greseasca si sa fie respinsi apoi la proba teoretica. Din fericire, acestia nu mai trebuie sa sustina inca odata si examenul teoretic daca acesta a fost promovat.

Exista elevi ai scolilor de soferi care nu promoveaza examenul teoretic, si se intreaba cum trebuie sa procedeze. Ei bine, in situatia lor, trebuie sa atepte cel putin 16 zile, dupa care pot sustine din nou proba teoretica a examenului. Daca vor fi declarati admisi, vor urma ulterior proba practica (vor fi programati pentru o data ulterioara daca vor promova examenul).

Ce urmeaza dupa traseul practic? Aceasta este o alta curiozitate a elevilor de la scoala de soferi Brasov. Ei bine, unii dintre cursanti sunt foarte fericiti pentru ca au fost declarati admisi la examenul respectiv. Acestia vor putea ridica personal permisul auto de la DRPCIV. Alti cursanti care sunt respeinsi se intorc la scoala cu dosarul si se pregatesc din nou pentru examen. Pregatirea consta in cateva sedinte de conducere, iar apoi urmeaza o noua programare pentru examen. Va trebui sa treaca insa cel putin 16 zile pana la sustinerea examenului.

Concluzie

Asadar, multi cursanti de la fiecare scoala de soferi Brasov doresc sa cunoasca o multime de informatii despre examenul auto. Unii doresc sa afle mai multe informatii despre proba teoretica, altii despre proba practica a examenului.

Cei care invata din greu, nu vor avea probleme la proba teoretica. Nici proba practica nu ar trebui sa fie foarte grea, mai ales daca au fost atenti la indicatiile instructorilor.

In schimb, cei care nu-si dau interesul nu vor promova examenul, indiferent de scoala la care s-au inscris.

Verifica si

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Ce zone ale corpului sunt ideale pentru epilare definitiva cu laser Brasov? Stiati ca mai …

Close