vineri , iunie 21 2024
Breaking News

Case Prefabricate Din Lemn

De ce exista cerere mare pentru case prefabricate din lemn?

In clipa de fata exista o foarte mare cerere pentru case prefabricate din lemn. Pentru foarte multe persoane acest lucru poate fi surprinzator dat fiind faptul ca in Romania sunt populare casele traditionale. Acestea sunt dupa cum va puteti da usor seama, casele din caramida sau BCA.

Casele din lemn sunt o alternativa mai ecologica si mai economica decat casele din caramida si BCA traditionale. Lemnul nu este doar o parte a naturii, dar utilizarea lui este benefica pentru mediu.

Casele prefabricate cu cadru din lemn sunt ieftine, alcatuite din mai multe module din lemn, care sunt fabricate in fabrica si apoi livrate pe santier. Odata ajunse pe santier, sunt asezate peste fundatia deja existenta.

Aceasta a fost construita in timpul in care in fabrica au fost construite modulele din lemn ale casei. Tehnologia panoului cu cadru din lemn asigura calitate inalta si rezultate rapide.

Avantajele de top ale unei case prefabricate din lemn

Oamenii doresc sa afle cat mai multe informatii posibile in ceea ce priveste acest tip de case. Ei bine, numarul avantajelor este foarte mare dar acest articol va prezinta cateva dintre avantajele de top. Cititi cu atentie si descoperiti care sunt acestea. Veti putea trage singuri concluzia daca doriti sa alegeti sau nu o astfel de casa.

1. Costuri mai mici de constructie

Costurile de constructie ale unei case prefabricate din lemn sunt incredibil de mici, daca le comparam cu alte abordari si tehnologii de constructie. Daca construiti o casa din lemn, veti economisi materiale de constructie, timp si forta de munca.

2. Costuri minime de intretinere

Intretinerea unei case prefabricate cu cadru din lemn este considerabil mai ieftina, datorita izolatiei termice bine dezvoltate. O casa de acest tip va oferi un microclimat cald si confortabil in timpul lunilor de iarna la un cost minim de incalzire.

Daca doriti sa platiti cat mai putini bani in fiecare luna pentru intretinere, este evident ca aceste case prefabricate din lemn reprezinta solutia perfecta.

3. Constructie eficienta in timp

Acesta este fara doar si poate, unul dintre avantajele de top ale caselor prefabricate cu structura din lemn.

Tehnologia de constructie a caselor prefabricate din lemn permite construirea integrala a unei case pentru locuit in termen de trei luni de la momentul inceperii constructiei.

Case Prefabricate Din LemnConstructia unei case prefabricate din lemn poate fi realizata in orice anotimp , inclusiv iarna. Acest lucru este posibil pentru ca procesul de construire al casei are loc in fabrica iar modulele vor fi ulterior instalate peste fundatia casei.

4. Constructia fundatiilor

Datorita greutatii usoare a unei case prefabricate cu cadru din lemn, aceasta nu necesita fundatii excesive. Astfel, timpul de constructie este scurtat, iar se va economisi considerabil la materiale, transport si constructie. Ulterior, peste fundatia respectiva va fi amplasata structura casei care, dupa cum am mentionat deja in articol este fabricata de catre producator intr-o fabrica.

5. Durabilitate

Casele din lemn sunt potrivite in mod exceptional pentru regiunile active din punct de vedere seismic datorita durabilitatii si greutatii lor. In plus, dupa cum s-a mentionat anterior, nu necesita fundatii excesive.

Durabilitatea unei case prefabricate cu cadru din lemn joaca un rol important in longevitatea acesteia. In tari precum Japonia de exemplu, unde au loc cutremure foarte frecvent, guvernul incurajeaza oamenii sa construiasca astfel de case datorita durabilitatii si rezistentei lemnului.

Casele din lemn sunt mult mai rezistente si mai durabile la cutremur decat cele din caramida sau decat casele din BCA.

Durata de viata a unei case prefabricate din lemn va dura mai mult de un secol, datorita dezvoltarii sale specifice si cadrului atent sigilat. Astfel, construiti o casa nu numai pentru voi, ci si pentru generatiile viitoare ale familiei dvs.

6. Sunt prietenoase cu mediul

Materialele folosite la constructia caselor prefabricate cu cadru din lemn sunt prietenoase cu mediul. Cadrul casei din lemn se aplica cu solutie care il protejeaza de umiditate, putrezire si ardere.

Concluzie

Aceste sase avantaje ale unei case prefabricate din lemn ar trebui sa va determine sa optati pentru o asemenea locuinta. Veti putea beneficia insa si de multe alte avantaje.

Nu exista case care sa aiba costuri mai atractive si sa ofere beneficii mai importante decat acestea. Deci, am putea spune ca o casa prefabricata din lemn reprezinta solutia perfecta pentru dvs.

Verifica si

Geamuri Termopan Brasov Preturi

Geamuri Termopan Brasov Preturi

Informatii esentiale despre geamuri termopan Brasov preturi Pentru multe persoane, a gasi geamuri termopan Brasov …

Close