vineri , iunie 21 2024
Breaking News

Montaj Si Intretinere Instalatii Electrice

Cum ma poate ajuta un expert in montaj si intretinere instalatii electrice?

Oamenii pot avea nevoie in fiecare zi de ajutorul unui expert in montaj si intretinere instalatii electrice. Discutam in aceasta situatie fireste, despre un electrician. Un astfel de meserias poate fi de util oamenilor si in alte situatii.

De exemplu, atunci cand sunt necesare diverse reparatii ale instalatiei electrice. Electricianul poate fi de mare folos si in momentul in care se doreste realizarea proiectarii instalatiei electrice, dar si in alte situatii. Cum sa alegeti un electrician, dar si cum va poate ajuta acesta, aflati in randurile care urmeaza!

Alegerea expertului in montaj si intretinere instalatii electrice

Alegerea unui expert in montaj si intretinere instalatii electrice nu este o misiune imposibila. Nu trebuie decat sa tineti cont de cateva detalii foarte importante. In primul rand, este important sa va asigurati de faptul ca electricianul pe care doriti sa il chemati sa va ajute este autorizat ANRE.

Nu colaborati cu o persoana care are cunostinte teoretice (chiar si practice) daca nu detine autorizatie ANRE in acest sens.

Montaj Si Intretinere Instalatii ElectriceAlegeti de asemenea un electrician care este experimentat in aceasta meserie. Cu cat are mai multa experienta, cu atat mai priceput este si mai bine instruit. Stie sa lucreze cu toate instrumentele si cu toate sculele pe care le folosesc expertii in aceasta meserie.

De asemenea, nu inseamna ca electricianul cel mai bun este si cel mai scump. La fel este si cu cei care au tariful mai mic, nu inseamna ca nu sunt priceputi. Fiecare stie sa isi evalueze munca si valoarea. Cel mai indicat este sa studiati ofertele si sa alegeti un electrician care are pretul mediu.

Serviciile pe care le presteaza electricianul

Mai multe servicii pot fi prestate de catre electrician in afara de montaj si intretinere instalatii electrice. Acesta de exemplu este adesea chemat cand exista probleme ale instalatiei electrice. Iata cateva situatii de acest gen:

1. Lumini care nu sunt potrivite

Ceva la fel de simplu precum luminile va poate spune ca aveti o problema mai mare. Ca atare, diferite probleme de iluminare te conduc la diferiti vinovati. Vom trece peste cele mai comune:

Lumini mai luminoase/mai slabe

Daca unele lumini sunt mai luminoase decat altele sau unele sunt mai slabe decat in ​​mod normal, aveti una dintre cele doua probleme posibile. Ati putea avea o putere diferita. Remedierea? Asigurati-va ca sunt toate la fel. Cealalta problema principala este o conexiune neutra proasta.

Lumini palpaitoare

Daca intampinati lumini care palpaie, ati putea avea cabluri uzate. Desi aceasta nu pare o problema grava, totusi aflati ca ar putea declansa un incendiu. Daca luminile dvs. palpaie si nu este un bec defect sau o conexiune slabita, sunati la un electrician pentru a va verifica cablajul.

2. Panou supraincarcat

Un panou supraincarcat sau supracircuitat este foarte periculos. Este un alt pericol de incendiu, dar va poate provoca si vatamare. Panoul dumneavoastra electric este configurat pentru a gazdui un numar stabilit de intreruptoare. Aceste intrerupatoare se potrivesc in fante.

Proprietarii stabilesc panoul de care au nevoie in functie de capacitatea maxima de incarcare a casei tale. A fost o vreme cand un panou de doar 60 de amperi era suficient. Astazi, nu este.

3. Nu sunt suficiente prize

Aceasta este fara doar si poate o problema care ar trebui rezolvata. In momentul in care nu aveti suficient de multe prize, inseamna ca folositi mai multe prelungitoare. Ei bine, exista cateva probleme cu aceasta „remediere”. Primul este ca majoritatea prelungitoarelor sunt pentru utilizare temporara. Nu ar trebui sa le folositi ca optiune principala.

Daca folosirea unui prelungitor este solutia dvs. permanenta, trebuie sa va asigurati ca folositi cel putin un prelungitor de calibrul 14 sau un dispozitiv de protectie la supratensiune certificat UL. Daca fiecare intrerupator are toate locurile de priza ocupate, va puteti expune riscului unui incendiu electric. In plus, sunt foarte mari sansele de a fi deteriorate echipamentele.

Siguranta prelungitorului nu este o gluma. Nu legati doua sau mai multe impreuna si nu le folositi intr-o mansarda sau intr-un spatiu de acces. Daca aveti nevoie de mai multe prize, sunati la un electrician.

Verifica si

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Ce zone ale corpului sunt ideale pentru epilare definitiva cu laser Brasov? Stiati ca mai …

Close