vineri , iunie 21 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Ce zone ale corpului sunt ideale pentru epilare definitiva cu laser Brasov?

Stiati ca mai nou nu doar femeile, ci si barbatii se orienteaza spre epilare definitiva cu laser Brasov? In trecut, femeile erau cele care isi doreau sa nu aiba fire de par pe corp.

Pentru barbati, parul de pe corp nu reprezenta o problema, ci dimpotriva, isi doreau sa aiba par. Ei bine, timpul a trecut, moda si gandirea barbatilor in ceea ce priveste parul de pe corp s-au schimbat, iar astazi barbatii se epileaza la fel ca si femeile.

Epilare definitiva cu laser Brasov: Informatii utile

Barbatii petrec, in medie, peste 1.000 de ore din viata barbierindu-se. Femeile petrec peste 1.700 de ore barbierindu-se intr-o viata. Imaginati-va sa va recuperati timpul si sa evitati corvoada zilnica a barbieritului, a epilarii cu ceara sau cu epilatorul.

Ei bine, timpul nu mai aveti cum sa il recuperati, dar puteti rezolva o alta problema. Puteti opta pentru tratament de epilare definitiva cu laser, iar acest tratament elimina nevoia de a va mai epila cu ceara, cu epilatorul sau de a mai folosi aparatul de ras.

Epilare Definitiva Cu Laser BrasovEpilarea cu laser este efectuata furnizand energie luminoasa in radacina foliculilor de par in faza de crestere activa. Pigmentul din foliculi absoarbe lumina, distrugand eficient parul.

Dispozitivul utilizat in timpul unui tratament de epilare definitiva cu laser Brasov calmeaza pielea pe masura ce functioneaza, astfel incat tratamentul este cat se poate de confortabil pentru pacient.

Spre deosebire de electroliza, sistemul de indepartare a parului cu laser trateaza o suprafata mai mare deodata. Acest lucru este extrem de important deoarece, pot fi necesare mai putine sedinte de tratament pentru a indeparta definitiv firele de par.

Zone care pot fi epilate cu laser

Procedura de epilare definitiva cu laser Brasov poate fi efectuata pe aproape orice zona a corpului. Unele zone sunt mai sensibile decat altele, iar pentru un confort maxim se poate asigura o crema de amortire topica.

Zonele comune tratate sunt fata, picioarele, bratele, axilele, zona bikinilor, pieptul, spatele, fesele. Tratamentele de epilare cu laser nu sunt recomandate pentru zonele din apropierea ochilor, dar practic orice parte a corpului unde pacientii au par nedorit poate fi tratata cu epilarea cu laser.

In ceea ce priveste femeile, ele isi doresc cel mai adesea sa scape de firele de par din zona bikinilor, axilelor, de pe picioare sau de pe fese. Barbatii se duc la salon pentru a scapa de parul de pe piept si spate, dar si de pe picioare.

Avantajele procedurii

Cu siguranta, cand vine vorba despre epilare definitiva cu laser, avantajele sunt extrem de importante. De fapt, datorita acestora foarte multe persoane aleg sa urmeze un astfel de tratament pentru indepartarea firelor de par de pe corp.

Dintre toate avantajele pe care le are tratamentul, faptul ca nu provoaca durere la fel ca epilarea cu laser sau cu epilatorul, reprezinta un mare avantaj. Daca pana acum ati ezitat sa urmati un asemenea tratament datorita fricii de durere, nu trebui sa va faceti griji. In cazul in care aveti pielea foarte sensibila, cel mai urat lucru este sa simtiti o usoara senzatie de disconfort, dar care va trece rapid. Si aceasta senzatie poate fi atenuata, prin aplicarea unui anestezic.

Alt avantaj de top al acestui tratament de indepartare a parului este ca ofera rezultate de foarte lunga durata. Rezultatele tratamentului de epilare definitiva cu laser Brasov dureaza ani de zile, pe cand epilarea prin alte metode are rezultate de doar cateva zile.

Datorita acestor avantaje si nu numai, este evident ca epilarea definitiva cu laser este o metoda ideala pentru a scapa de parul de pe corp si fata

Verifica si

Firma De Transport Bacau

Firma De Transport Bacau

Ce trebuie sa stiu despre o firma de transport Bacau cu camionul? In fiecare zi, …

Close